ROCKSTAR RUN – BERLARI BAK SUPERSTAR

Kemain tajuk entry ko kali ni kan, hahahahaha persis JUARA LAGU. Bahhahaah kali ini abang nak kongsikan cerita dan susur galur perjalanan program larian yang baru sahaja abang sertai selepas HARI RAYA AIDILFITRI yang nescaya menternak lemak dengan jayanya. Selepas episod larian STANDARD CHARTED (klik Sini) bulan Mei yang lalu larian abang terhenti dik bulan puasa dan syawal yang menjelma.

Untuk makluman juga abang mencuba untuk beraksi buat pertama kalinya bagi kategori 10KM pula. Perghhhhh macam tak caya kan. Walaupun training die yang yang ado ja tapi alhamdulilah abang berjaya melaksanakan nya. Nah pose abang sejurus tamat acara.

IMG_3037

Semua peserta dah start berkumpul di depan PLAZA SHAH ALAM SEK 9 kira-kira jam 6 pagi kerana flagg off  dijangka pada 6.30 pagi. Sesi warm up dijayakan oleh trainer zumba yang berpengalaman yelah kene la warm up dulu kang tak pasal terseliuh sana sini pulak. Menurut penganjur THE RUNNING DIVA MALAYSIA kira-kira 3700 terlibat bagi larian ini wowwwwww.

IMG_3030

Bila dah dilepaskan abang pon berlari orang kata 5km pertama sangat penting untuk mendapatkan pace yang betul supaya ko takkan terpancit nanti alhamdulilah 5km tanpa berhenti abang berjaya lakukan. Lepas 5km tu ade la abang berlari-lari anak dan bermanja-manja dengan orang-orang sekeliling.

IMG_3035

Route kali ini agak ok laa dari Bukit tunku CHOW KIT RUN (klik Sini) tempoh hari naik pitam abang mendaki. Dan tak pernah tahu pulak selok belok sek 6 ni sampai ke bukit bandaraya sampai ke setia alam perghhhhh. Jauh jugak abang berlari ye hahahahaha. Ok layan je lah gambar abang ni ha. Oh lepas ja event kami pi brekafast dulu then singgah ke Dataran Kemerdekaan untuk ambil gambar POST – RUNNING.

IMG_3070

IMG_3059

IMG_3068

Next event – IJM SEREMBAN RUN jumpa nanti tegur tegur la.

 

#KitaSamaSamaKongsi

SimetriSiti – Eksklusif Di Lazada

SIMETRISITI

Untitled
Tempahan awal sudah pun dibuka di Lazada

Seperti goreng pisang panas kesan nya apabila album studio ke 18 Dato’ Siti Nurhaliza mula dibuka untuk tempahan di Lazada. Rata-rata peminat menunggu dari detik jam 12 malam 5 May untuk mendapatkan album terbaru figura terhebat Malaysia ini. Album yang sepatutnya menjengah pasaran pada 10 May ini mula mendapat perhatian sejurus sahaja Dato’ Siti Nurhaliza memuat naik gambar-gambar belakang tabir ketika pengambaran kulit album terbaru beliau menerusi laman instagram nya @ctdk.

Untuk makluman, bagi sesiapa yang membuah tempahan awal di Lazada mereka bakal mendapat Album Eksklusif SimetriSiti yang hanya di cetak untuk 300 orang yang pertama sahaja beserta 3 keping poskad di dalamnya dan pembeli 301 dan keatas hanya akan mendapat Album baru tersebut dengan kulit muka yang berbeza.

4eaadee87fa68a790508e2700ddb3afc
Ihsan Lazada: Eksklusif Hanya 300 unit sahaja untuk kulit Album ini (Baju Rizman Ruzaini)

UPDATE TERKINI SEHINGGA 12.OOTGH 5/5/2017 – Album Eksklusif 300 Unit ini habis di tempah. Boleh buat belian untuk CD Album yang biasa seperti di bawah.

8048f22b7bab6ef330ca050064c0ae9c
Ihsan Lazada: Kulit Album bagi 301 Unit yang ditempah (Baju dari Jovian Mandagie)

Well saya pun tidak melepaskan peluang membuat tempahan awal untuk mendapatkan album yang sangat dinanti-nantikan ini. Adakah album ini mampu melawan Album Dayang Nurfaizah yang baru sahaja juga dilancarkan  (klik sini Album Dayang) sama sama kita nantikan!

#KitaSamaSamaKongsi