FROM MALAYSIA TO MANCHESTER WITH DASHING

nVisual 1

Haaa tengok tajuk dah Gempak.. Hey!! siapa yang tak nak ke Manchester, UK? hahahahha lagi lagi kalau dapat peluang tengok favorite football club korang MAN U VS MAN City beraksi secara langsung dari seat VIP. Peluang sebigini tak kan datang selalu ok! Wow siapa dah teruja hahahah aku yang menulis ni pun dah macam berangan-angan nak ke sana. Dapat tengok football match dapata jugak macam macam peluang yang lain bila sampai di Manchester nanti.

Hadiah tak ada lah datang bergolek dengan sendirinya, apa yang korang kat luar sana kena buat? macam nak dapatkan hadiah yang menarik ni. Meh sini nak story ngan korang apa yang korang kena buat untuk dapatkan peluang ke Manchester. Senang sahaja Dashing Malaysia sekarang ade buat peraduan Jom!Lets Go Manchester dimana peraduan ini bakal berakhir pada 31 January nanti, so macam dah nak dekat dah tarikh tutup ni. Sabar-sabar jangan risau masih sempat lagi. Begini caranya kalau anda nak sertai peraduan ini:

  1. Beli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam suatu resit (tanpa had belian minimum), jangan campur-adukan barang korang yang lain macam boxer ke, alat makeup ke hahahahah.
  2. Kemudian ambil gambar resit tersebut dengan CLEAR maknanya nampak segala butiran, tak kesah la guna hadphone murah atau mahal.
  3. Hantar GAMBAR RESIT tersebut melalui WHATSAPP beserta Nama Penuh, No Kad Pengenalan dan Tempat Belian(Guardian, Watson, Kedai Pak Tam,) dan hantar ke +6016-9972372 Whatsapp ye bukan wechat bukan telegram

Tak paham bahasa melayu nak abang tepek sikit dalam bahasa inggeris:

*Purchase any DASHING or ELITE products in a single receipt and Whatsapp a clear photo of the full single receipt, name as per NRIC or Passport, NRIC number or Passport Number and outlet of purchase to +6016-9972373. *

Boleh jugak rujuk gambar dibawah untuk senarai produk DASHING & ELITE serta cara-cara masuk contest ini.

Visual 2

Tapi korang mesti susah kan pilih nak beli produk yang mana satu? Sebab memang barang baik punya produk DASHING & ELITE ni. Meh sini abang nak bagi cadangan apa korang beli LIMITED EDITION ini  iaitu Semburan deodorant  yang ternyata untuk lelaki aktif di luar sana pastikan anda ambil yang “ultimate Kick” yang ade logo Kelab Man-City. Haaaa Ekslusif okai. pastikan peminat Man-City kene dapatkan sebotol atau beberapa botol deodorant ni.

Bukan itu sahaja yang limited edition minyak wangi ni pon sama jugak, mengambil inspirasi warna tema kelab Man_city  juga didatangkan dengan rekabentuk yang menarik juga baunya YA Allah takut nanti awek -awek luar sana ikut balik jer, Hahahah ok la dik abang still single lagi. Untuk produk-produk diatas boleh la dapatkan di Farmasi Guardian & Watson atau di kedai-kedai yang keluarkan resit untuk membolehkan anda menyertai contest ini.

CD5C7BE8-F99C-4E5C-A7CE-D75ED0D7FEA6Pagi tadi dah alang alang aku masuk Run untuk 12km aku sembur laa Deodorant dan minyak wangi ni haaa engkau sampai habis acara dan sampi rumah tak ada bau yang kurang menyenangkan itu. hahahaha al maklum kalau kau berpeluh mesti la ko tau bau apa yang keluar hahahahahah.

E90F0B6A-B7E0-404F-AF72-E3CE51BA3095

628D6168-DB02-47F1-8DB9-E6ACF01EF8F1

 

Kalau la di takdirkan anda anda kat luar sana tu menang, korang juga akan dibawa pula ke Ikonik Stadium di sekitar Bandar Manchester antaranya National Footaball Museum (Muzium BolaSepak) ,Stadium Old Trafford , Stadium Enfield dan tak lupa pusing-pusing dalam Stadium Etihad dan juga Magical Mystery Tours woww apaa tu tak sabar pulak abang !!

Untuk maklumat lanjut serta T&C yang lebih lengkap boleh layari pautan   www.facebook.com/Dashing.my atau www.dashing.com.my

 

 

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

6 thoughts on “FROM MALAYSIA TO MANCHESTER WITH DASHING”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s