TERUJA DI LAPANG SASAR

Lapang sasar hahahahah selalu orang guna untuk aktiviti menembak tapi keterujaan ini adalah sebab pertama kali bermain golf dan memegang batang golf! Haaaaa permainan orang have have sekarang ni.

IMG_5542

Aktiviti ini tercetus bila aku dan rakan sekerja aku dah habis sesi perbincangan di D’Tempat so nak dijadikan ceritanya yang 2 orang lagi dah berpakat nak pergi sini so memang dah standby beg Golf dalam kereta beliau. Yes ini memang first time aku memukul bola golf tu.

Lokasi nya di Ekstreme Park (X Park) Bandar Sri Sendayan yang beroperasi setiap hari iaitu jam 10 pagi – 12 malam. Harganya memnag murah Rm10 untuk 100 bola golf haaaa jenuih laaa nak memukul. Rupanya nak pukul die pun kene ade skill bukan main taram ja hahahah takut tergeliat nanti.

Selain golf terdapat jugak 10 gelanggang badminton Go-Kart Rm26 – 6 pusingan, futsal dan akan datang ATV. Kafeteria dan tandas awam juga disediakan untuk keselesaan pengunjung.  #KitaSamaSamaKongsi

IMG_5545

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

6 thoughts on “TERUJA DI LAPANG SASAR”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s