KISAH 10KM SETERUSNYA- IJMHALFMARATHON2017

IMG_3638
T-Shirt Rasmi & BIB Rasmi

Hanya berbekalkan 3 kali training je dan jarak antara larian lepas ROCK STAR RUN (Klik Sini) hanya 2 minggu sahaja aku pasrah ja kalau aku kecundang di tengah jalan untuk larian 10KM kali kedua yang aku buat ni. Tapi berbekalkan semangat yang jitu ALHAMDULILLAH aku berjaya melakukannya and yang paling penting aku tak berhenti untuk berjalan melenggang dan seangkatanya dengan malahan aku berjaya mengatasi rekod aku yang terdahulu. AMIN!

IMG_3660
Gambar Di Ambil oleh Bossku

Hahaha cerita epik pagi tu, sepatutnya aku berlari bertiga namun atas sebab tertentu rakan sekerja tak dapat join so aku berseorangan la tapi mujur ade teman dalam group ROAD RUNNER yang join jugak run pagi tu so aku bergerak dengan die je la. Bagi aku trail yang ni agak mencabar sikit daripada rockstar run tapi memang awsome la!

IMG_3650
ZIM – Ahli Road Runner

So layan la gambar gambar ni ya. Oh kepada yang baca ni jom la join aktiviti sihat ni takpe kalau tak mampu 10km amek ja yang 5km, kalau tak mampu berlari, jogging atau berjalan ja okai..

IMG_3662
Abang Basah Handphone Basah
IMG_3667
Sijil Dan Medal 

Next run insyallah ade masa lagi 1 Bulan untuk training heheh aku akan menyertai SP ( SUNGAI PETANI) HALF MARATHON so nantikan update seterusnya.

IMG_3673
Run Together Bond Stronger

#KitaSamaSamaKongsi

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

4 thoughts on “KISAH 10KM SETERUSNYA- IJMHALFMARATHON2017”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s