Cuba Try – Transformasi 2010,2014 & 2017

#ShahSygSemua

IMG_7540.JPG

 

Mesti ramai yang dah buat kan!! mungkin ade yang terkejut dengan perubahan masing masing mungkin ada yang berubah atau mungkin sebaliknya. Dari badan sesedang lidi ke badan sebesar GAJAH (kesian Gajah) atau yang dari kurang cantik/handsome sekrang ni lebih menyerlah almaklum mungkin dah ade duit sikit untuk spent pada diri sendiri untuk kelihatan menarik. Apa-apapun mungkin anda sendiri akan terkenang momen momen tahun tersebut. Jom shah kongsikan gambar gambar sekitar 3 tahun yang disebutkan itu:

Gambar tahun 2010 

IMG_7532.JPG
Gambar ketika Majlis Makan Malam Fakulti Penyiaran 2010

Komen: Hahahahah nama pon student Masscom kena la pandai bergaya, eh bergaya ke ahhahahahaha, Masa malam nibaju pon mix and match jemasa ni xsilap size pinggang 38 Inchi berat badan pulak dalam 90++kg. Adoi lawak tengok muka sendiri. Gaya rambut ermmm entah bro gua xberani nak cakap apa abhabahaahhaah.

Gambar 2014

IMG_7533.JPG
Ketika mengacarakan Event GP SALES EVENT Sunway Lagoon bersama penyanyi Azmir

Komen: Nampak tak badan sudah mengembang selepas 4 tahun. Masa ni dah bekerja di salah sebuah Syarikat di USJ Subang Jaya. Berat memang naik mendadak. Baju time ni pon XXL saiz seluar pon 40inch berat badan jangan cerita la 100++ Tapi abang tetap berjalan hidup macam biasa tanpa menghiraukan kata kata nista yang dilemparkan bahahabaha.

Gambar 2017

IMG_7537.JPG
Gambar Feb 2017 – Ketika di Medan 

Komen: Allahuakhbar, kalau anda ade disiplin dan fokus apa yang anda nak buat insyallah anda akan berjaya. Gambar terbaru ni dirakamkan pada Februari lalu ketika berkunjung ke Medan, Indonesia. Alhamdulilah dengan rutin Jogging dan diet yang betul abang berjaya mengecilkan badan =). Hahahhaha . Sekarang seluar dah size 34, Berat badan 78Kg dan size baju pon dah pakai L. Tapi semua baju lama dah mengelebeh laaa uolssss dah kene cari baju baru ahhahahahaha. Banyak modal nak keluar ni hahhahahah. Tapi syukur syukur janji sihat.

Walau macam mana perubahan anda sekalipun yang pasti ia memuaskan hati anda bukan nak puaskan hati sesiapa, Anda tahu apa yang anda perlukan dalam kehidupan anda. So buat apa yang anda rasa perlu jangan ikut cakap orang okai.

Psst: Abang shah nak share apa yang abg shah buat  tampil kecil sebegini kalau korang nak tahu komen la kat post ni kalau banyak permintaan insyallah abang usahakan satu entry pasal tips nak kurus ni.

Sekian.

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s