TURNS 30th

25th March – Saturday

b2363-img_7062
Cake Tiramisu – Secret Recipe

Early Surprise.

Alhamdulillah , melangkau usia ku 30Tahun untuk 2017. Macam biasa igauan sungguh bila dah masuk 30tahun ni macam macam la pikir weii..
Haaaa hat ni memang lawak sungguh. Pagi tu ade courtesy visit dengan Pengarah Majlis Daerah pagi tu balik tu terus ke office tup tup masa masuk Daniel tahan kereta dah kenapa ni bahahahaha aku dah syak dah ni apa plak plan dorang ni tetibe cakap En Mahadi bad mood la apa laaa .. Masuk je tup tup Pn Liza En Mahadi dah ade kat depan tup tup juga si amin bawak keluar KEK .. taraaaaa hahahaha suprise sungguh.. Thank you guys.

CCD Team: Pn Liza, Mariam & Daniel
Terima kasih juga atas ingatan tulus ikhlas bagi kiriman di semua medium ye amin.Hahaha lepas tu ade kisah rupanya sebelum tu. Tapi tak apa la kita merancang Tuhan yang menentukanya.

TARGET 30  TAHUN

* Nak Kurus Lagi
* Nak Beli Basikal
* Nak Beli Rumah
* Nak K*****  belum lagi

 

Terima Kasih Husna, Video yang meruntun jiwa

Oh tak lupa juga. Selamat Hari Polis Di Raja Malaysia

Sekian.

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s