PRODUCT REVIEW – SAMBAL IKAN MASIN

#ShahSygSemua

Alhamdulillah sejak keluar hospital ni selera makan pon dah kembali normal mungkin sel sel dalam perut telah berhubung. Cakap pasal makanan dan perot ia amatlah serasi bersama so kalau makanan tu tak sedap perot pon akan jadi tak sedap uolss.

Ni haaa produk sesuai dibawak travel luar negara dalam negara atau yang travel dari rumah ke tempat kerja yang tersangkut dalam hazab jem nauzubillah di KUALA LUMPUR tu. SAMBAL IKAN MASIN WARISAN SAPIAH memang meletop!

IMG_7505
Perghhh Belum Bukak Lagi Dah terliur

Apa yang buat sambal ni Meletop? selalunya korang hanya dengar sambal bilis kering la cili kering la udang kering la tapi ni haa IKAN MASIN makan sekali memang terangkat habis kaw kaw (takot pulak orang nak makan nanti) hahahaah.

Nak Makan macam mana?

Abang suggest makan dengan nasi panas atau masa nak masak nasi goreng tu cuba tambah sikit masa last last dan digaul rata tak payah dah letak garam, mesti bertambah selera yang si isteri  tu mesti suami anda mintak tambah percayalah !!

IMG_7507
Isi ikan yang MANTAP!!

Haishh tak payah nak pung pang kalau tak betul tak delah bagi review tip top mcm ni Dah sedap kene laa bagitahu ni haaa satu bekas RM12.00 je.

Mana nak beli boleh tengok kat penutup tu haa. Memang berbaloi.

Sekian. Alhamdulillah kenyang uolss 👍

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

1 thought on “PRODUCT REVIEW – SAMBAL IKAN MASIN”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s