30 Tahun. Sisi Yang Baru

#Shahsygsemua

shah_arshad
Gambar Di Melbourne Oktober 2016

Mungkin betul kata orang di permulaan usia 30 tahun ni macam-macam perkara baru teringin nak buat. Macam aku, aku dah start masuk Fun Run, Half Marathon dan yang terbaru ni nak menulis balik di blog.Oh! lupa dan travel la perkara wajib yang akan dibuat saban tahun. Cuma tahun ni macam samar samar lagi.

Ok berbalik pada penulisan aku ni, this is my first time menulis dalam ruangan WP ni atas gesaan seorang kenalan yang juga merupakan seorang Blogger yang sangat terkenal, so untuk posting yang pertama ni aku nak ucap terima kasih pada beliau jasamu ku kenang.

Menulis ni bukan semua orang mahir dan passionate nak buat hanya orang yang betul-betul minat je boleh itupun kalau ade free time la kan, Tak mampu nak jadi fulltime blogger lagi, tapi mana tahu Insyallah one fine day kalau ade rezeki mungkin boleh ! Insyallah. Well masih lagi terkial-kial nak guna WP ni masih lagi dalam mood try & error mohon kalau ade rakan rakan yang membaca ni ade sebarang komen dan cadangan mungkin boleh terus email saya untuk penambahbaikan shahrirarshad@gmail.com. Terima kasih semua.

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s