KISAH MUKA BUKU ……………………….

Cinta Muka Buku – Najwa Latif

 
Tajuk Lirik Lagu: Cinta Muka Buku
Artis/penyanyi: Najwa Latif

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. benarkah rasa itu..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku

Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku
haaaa, kan lagu nie meletop letop kat corong corong rADIO termasuk jugak la di SURIAFM … btw cerita yang nak dikongsikan bukan la cinta muka buku, TAPI nama MUKA BUKU,, hahahaha korang mesti sedar tipa kali nak buh kat facebook terpikir pikir nak letak nama apa kan , begitu jugaklah la nie.. banyak juga la nama yang duk post selalu !! semoga dapat hinaan dan kejiaan ada juga yang memuji !! hahahahahahah …

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

nama first facebook iolsss kalu x silap MOHD SHAHRIR ahahahahah kan nama penuh sunguhh al maklum masa tue x famous lagi hee =)) then tukar la plak MOHD SHAHRIR ARSHAD haaa dengan nama ayah iolssss BUH puas hati !!!.. then cam x menarik kan !!!!
start tuka nama yang xde kena mengena dengan diri ini ARJUNACINTA.. hahahahahko ade!!!??? xde kan lalalalala meletop la jugak tapi yang pasti orang x kenal uolssss ahahahahahaha dok tanye sape nie sape nie hahahahaha….
Then tukar la balik kali nie buh PEndek ja SHAH ARSHAD .. hahahahaah xde ong jugak uolzzzzzz  hahaha jeng jeng jeng !! tukar nama SHAH BATISHAH DAHSRA… sebab mase tu baru balik dari singapore so feeling feeling ala ala TAUFIK BATISAH la kot then yang nama DAHSRA tu di terbalikan nama ayah saya ARSHAD……
Tak juga letopp . tukar nama yang paling berkesan la iolss rasa SHAH INDRAWAN JASZLE ahahahahahh, kesana sini org duk sebot yee, sampai ingat iolss nie ARTIS hahahahah so mmg nama nie sangat berkesan !! lalalalalala,  harus la NAMA TOMOK NGAN SHAH JAZLE di gabungkan bergabung !!! then MELETOP laa hahahaahhahah..
Then pikir pikir balik !!! tukar la nama KOMERSIAL sikit nama iolss n nama my DAD jadi la SHAHRIR ARSHAD….  orang selalu panggil myol nie shahir tapi x kesa la artis jugak tue kan .. panggil la apa pon ok !! shah ke shahrir ke , shahir ke, ayer ke janji SEDAP… ok ok …
salam sutramaya…..

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s