Konsert Kemuncak Raya Suria 2011

1 OCT 2011

FM KONSERT BESAR YANG LETOP !!!!!

yeayy masa yang di nantikan pon dah tiba, akhirnya datran putrajaya jadi saksi malam itu di mana nama nama besar industri hiburan tanah air berkongsi pentas untuk meraikan peminat Suria Fm . stelah berhempas pulas dengan pelbagai rangka promosi malam itulah semuanya akan di keluarkan . So Shah di tugaskan untuk menjadi FM (Floor Manager) ohhh tidak bukan satu tugas yang mudah cozz atucara program trafik lancar ke tidak bergantung pada Saya . OMG agak takot jugak untuk handle bende ye la 1 konsert yang besar okai , dulu ada la jadi Fm tapi ala ala ja la tak de la besar sgt event nya tu!! but orang cakap pengalamn teach us !! hahahaa.

menyuruh penontonTEPUKK yeayyyyyyy

hahahahaha MAMPU:??

acara konsert 3 petang dah mula dah , dengan artis artis indie band tapi part nie biasa biasa ja shah suruh band band nie berkumpul sebelum dorang naik pentas nyanyi apa apa pun mmg happening gila petang , paling teruja adik sorang nie GEmpak  main Drumm , terkesima jap huhuh but ok !!!!

malam tersebut ada artis artis yang sangat cool dan hebat ok antaranya DATO SITI NURHALIZA, DATO MNASIR, HATTAN, NING BAIZURA, AMY SEARCH , ADIRA, AWI RAFAEL , MAWI …. woww hebat bukan !!! dan lagi hebat bila shah la kene Q dorang turun naik pentas yang di bantui oleh KAK ZAFF, KAK SERI , AIN dan NAIM , tq somuchh guys for the coperation And of Course to my luvly ABG WAN yang sempoi , huhuhuh. Tq jugak n sorry hal petang tue, i know my mistakes heee=))…

MERIAH uolllssss

then uoll myol dah sebokk x sempat lah kan nak bergambor semua tapi mmg best la turun naik artis kat tangga hahahaha , best best , sangat tak tau nak cakap apa. kalu korang nak tgk gambar banyak banyak gi je laman web suria fm . www.suriafm.com.my ok !!!. but ni simpanan shah .. layan k

sebelum konsert makan dulu walapon xde selera
with DJ LIn , ABG WAN , KAK ZAFF, NAIM

 

hahahahah khusyuk !!!! ni la team mate yang paling cool and meletop ?
alaaa ain xde plak

saya bangga menjadi sebahagian daripadakejyaan mereka,!!!

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

salam sutramaya….

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s