SAMBUNGAN KING AND QUEEN SIMPLYSITI…..

haaaaaaaaaaaaaaaa ini sambungan nya…

26 Sepetember…
Kisahnya , hahahah macam lawak pon ade, tapi alhamdulilah , masih lagi di majlis pelancaran album dato ct yang grand tue, shah just pakai biasa ja la, shirt pink with white pants n pakai blazer ek?? nah tgk sendiri ….
Simple je kan ,
 tapi tue la kan kata rezeki pergi la jalan san ajalan sini aik terjumpe plak kawan saya huhuhuhu  berborak la jap ngan dorang amek makanan semua kan sebabdah lapar dah masa tue, HO and Zizi dah balik masa tue tinggal myol sesorang di situ …

TERKEJUT TERGAMAM DAN TERKAMAM
hahaha mampu waktu bersiar siar dengan tema teman yang dapat wat cover cerita nie nie haa RADH AND NANA
huhu kawan kawan saya…

tergamam tak tahu nak cakap apa kan , so relaxx ja sebab mungkin ade lagi kot nama pon finalist huhuhuh, so afta makan makan jap diorang panggil calling for anyone who get the note for best dress pls come on the stage,  shah pon pergi la kan !!!

Terus MOE cakap this the 2 copuples yang menang okai , xde orang lain dah hahahahahahahahahha
dapat crown lagi yang sebelah tuemy new frenzz name die farah so tgk dapat gak kawan baru kan farah , so istiadat pemasyuran KING AND QUEEn pon Di jalankan , siap kene CATWALK bagai hahahahahahaha
so tgk jap istiadat pemasyuran nye yea…

 crown dah ade so apa lagi sarungkan ke kepala
 kan dah masukkk tue hahahahahha


tunduk beri penghormatan  HEEEEE

KING AND QUEEN , mampu? hahahahahha

hadiah nye hari tue merupakan barangan eksklusif SIMPLYSITI heeeeee

ahhahahahahaha , SALAM SUTRAMAYA….

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s