KISAH PAKAIAN TERBAIK ???

26 Sepetember…

Kisahnya , hahahah macam lawak pon ade, tapi alhamdulilah , masih lagi di majlis pelancaran album dato ct yang grand tue, shah just pakai biasa ja la, shirt pink with white pants n pakai blazer ek?? nah tgk sendiri ….

Simple je kan ,

 tapi tue la kan kata rezeki pergi la jalan san ajalan sini aik terjumpe plak kawan saya huhuhuhu  berborak la jap ngan dorang amek makanan semua kan sebabdah lapar dah masa tue, HO and Zizi dah balik masa tue tinggal myol sesorang di situ …

Add caption

nak tahu cerita selanjutnya tungguuuu

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s