ALL YOUR LOVE – BORN BABY DATO SITI NURHALIZA

26 SEPTEMBER
SHOOK RESTAURANT STAR HILL GALLERY
3.00 pm

wahhhhhh nervous dengar tajuk kan !!!  x beranak x nampak naik badan DCT tetibe dah ade baby hahahah bukan la, ni sebenranya album sulung pertama berbahasa inggeris DCT ALL YOUR LOVE,  album launching uolss sekali ngan open house SIMPLY SITI hameekkk 2 in 1 save budget yeeee… xpe laa  yang penting happening!!! shah n breakfast@suria team dapat e rsvp from PR WHAT up ENT to attend this event la (wah nak inggeris jugak)… nak tgk kad die ???

meletopppp kann

ingatkan leh la bawa partner lebih tapi dah kata private party sbb dah konfrim pon ngan dorg 5 orang ja , me, abe wa, zizi, halim, n kak shiera, heeeee  so tamat di situ k dah sampai sana wahhhhhhhhhhh curlassss tgk macam party golongan elit dahhhhh terasa diri inibgtu kecil !!!! haaa seb baek HO n zizi dah samapi dulu, so lepak ngan dorg  ja….

oppssss AA pon ade yg ladies tu my boss nye wife cantik kan IN TREND NYE BOSSS
MR DAVID PON ADE !!!!

sooo ramai juga la retis yg hadir, maria farida, lan , hazama, shila datin norjuma, tgk la sendiri heeeeeee

MARIA FARIDA
shila

soo event ari tueeee di acarakan oleh MOe n cheryl ok la,, sebenarnya nala nak cite pepnjang layan gambar ja k!!!!

emcee BEST
popppppp poowwww MELETOPPPP !!!
DATO K hadiah kan bunga untuk DCT so sweet 

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s