CELCOM UNPLUGGED with Universal Artist….

25 September,

sori la uollss semua yang menuggu cerita cerita saya dan artis artis sensasi malaysia nie, lama sangat nak HUpdate blog al maklum di rundum dengan kesibukan dan masalah kesihatan. cerita nie pon macam nak basi tapi untuk tatapa anda sekalian tak kisah la kan , so jom cerita minggu nie hari tue tetibe la tgk time #ningdalton  ade peraduan utk majlis open house, ————– lengkapkan ayat berikut tak melebihi 20 patah perkataan : saya hendak beraya bersam artis universal music kerana ……….. so saja la gatal gatal masuk tup tup esok terus dapat email n sms dari penganjur, so apa lagi meriah la uollsss beraya dengan artis…

ANA RAFALI

nie email nya :

Congratulations! You and a friend are cordially invited to attend Celcom Unplugged which features artists like Ning Baizura, Ana Raffali, Meet Uncle Hussain and 6ixth Sense! Here is a chance to have lunch (for FREE!) and get up close and personal with your favourite artists. Details of the event below:Date: 25th September 2011 (Sunday)
Time: 12 noon – approx. 3pm
Venue:
Bora Ombak Restaurant, Ampang
G1, Sport Ampang Complex, Persiaran Memanda 1, Taman Dato Ahmad Razali, 68000 Ampang, Selangor.Please arrive at 12 noon for registration. Just state your name and phone number as reference. Apologies for the late notice. But we hope to receive a confirmation of your attendance soonest. See you there! Regards,Juvita T. WanUNIVERSAL MUSIC MALAYSIA



NING BAIZURA

TAJA DAN ADI



so seperti tertera di atas berlangsung di BORA OMBAK ampang,  dah xd sapa nak ajak ri tue bawa la my bro sekali sbb die ja yg tahu jalan , xpenah pergi uollsss…. wah dtg dtg x satrt lagi yang dtg MUH ja tgh jamming sekejap practise katanya…..
event start dengan MUH , ANA RAFALI, SIXTH SENSE, dan NING BAIZURA. so kat situ ade juga blogerzz yg dtg dri dorg la dapat inspirasi nak buat blog balik, so malas nak cite lebihh layan kan aja gambar nie.. eh lupe plakk dapat juga album baru anuar zain , ning baizura and sixth sense sebab dapat jawab soalan heeeeee
ALBUM BARU ANUAR ZAIN

salam sutramaya…

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s