JANGAN TANYA AKU LAGI

CARTA SURIA 20
19 OCT 2011……

minggu itu artis nya , persis kajol BOLYWOOD, FARAWAHIDA, artis yang berasal dari taiping ini datang ke SURIA fm untuk proses rakaman CARTA SURIA 20 ….

orang cantik manis, baik , ramah dan segala galanya best !! maybe macam xsempat nak borak borak so xleh lagi kupas perangai akak kita sorang nie, tapi seriously promo CARTA hari tue mmg gempak !! tq to abg azlee jugak yg tukang edit !!!

dan hari itu jugak lagu fara : JANGAN TANYA AKU LAGI .. pencalonan baru minggu itu ….

FARAWAHIDA, KAK ZAFF, ME

Buat FARAWAHIDA moga sukses selalu , yang nak follow farawahida anda boleh follow fara di twitter nya.. REALFARAWAHIDA

SURIA 20 ke udara setiap hari SABTU JAM 10 pagi .. dan ULANGAN AHAD 6 petang …

salam sutramaya….

Fieza …NEW PHASE

15 OCT …
AMPANG ….

my cousin FIEZA hari itu melangsungkan majlis pertunangan bersam jejaka pilihanya YAACOb sabtu petang. Ramai juga saudara mara yang hadir pada hari tersebut macam family reunion la. majlis yang bertemakan PINK itu sangat meriah okai mana tak nya shah di layan peri artis hahahahah gila wei ..orang semua mendoakan shah jadi retiss walapon kan !!!.. SHAH pon pkai baju pink hari itu okai …

ME, FIEZA, SARINA (MY SIS)

hahahaha kene la ikot tema jugak kan , huhuh mmg HAPPENINGS gila ptg itu , makanan nye pon best …lllalalalalala….. 

buat Fieza and YAYA wish u happy forever and Selamat Ke jinjang pelamin akhirnya from me and family. love u guys a lot !!!

salam sutramaya…

MAN RAJA LAWAK …PEMBAWA REZEKI

13 OKT …..
TYZO GANTI K3

sewaktu man raja lawak di undang ke Konti Suria Fm tujuan asalnya sebgai artis jemputan untuk TOPIK : HARI POS SEDUNIA, tetapidah alang alang ,terus la jadi DJ jemputan sampai kul 10

.

Yang nak di buat cerita hari itu , MAN macam di anggap pembawa rezeki ! apabila ITU AJE segmen breakfast@suria yang teka hujung lagu itu telah di memenagi oleh seseorang . JUMLAH ITU AJE RM 1600.. dan juga MAN pernah menjawab untuk segmen itu aje LAGU KEGEMARAN beliau CINTA KAIN PUTIH juga berjaya membawa jumlah yang sama…

macam terkedu jugak hari itu , bagi sipa yang nak menang macam MAn dengarkan SEGMEN ITU AJE do breakfast@suria bermula jam 5pagi bersama KERINTING 3 : HALIM SHERAA dan ZIZI Isnin Hingga Jumaat okai , TAIP SURIA jarak ITUAJE jarak NAMA dan hantar ke 33988..

salam sutramaya…

DJ walapon , EZAD LAZIM

Minggu tu K3 bercuti  so TYZO ganti

HUHUH AMIN AMIN DOAKAN AJE

hahahaha cam xcaye ye seminggu tu suara saya berkumandang di seluruh malaysia. experience kot seminggu !!! ahhaha.TQ TQ.. banyak yg msg kat saya hari tue,

kite tinggalkan cerita DJ waanbe itu , kita ke selebriti hari itu iaitu EZAD LAZIM atau EZAD EXIST
buat pprmosi untuk alabum baru mengharap bintang .

SIGN !!!! huh my name shahrir not shahril anyway TQ 

ezad still ade followers !! ye itu pasti sebab banyak caller dan comment from fb K3 masa itu . So Tq so much EZAD n Good luck !!

dan sepanjang bulan november ini kita kan jemput selebriti yang tersenarai untuk EH 20 YANG AGGUN nak tahu siapa TUNGGU !!!

salam SUTRAMAYA…

LENA AF9 jangan terLENA =))

OCT 5..
Rakaman Carta Suria 20 bersama HO

minggu itu seperti biasa HO berseorangan di sebabkan ketiadaan LO,so the show must go on , minggu ini ada Lena yang Datang sebagai selebriti suria minggu itu. Lena juga turut mempromosikan singlenya yang bertajuk SISA KISAH KITA…… Lena nie best sangat ramah la ..anyway Lena good luck to u k .
yang lain dengarkan carta suria :

 CARTA SURIA 20

Bersama HO dan LO

Setiap SABTU jam 10 PAGI

dan ulangan AHAD 6 ptg 

SURIA 20  bukan sekadar CARTA


salam SUTRAMAYA