DATO SITI NURHALIZA….. RENDANG TAHAJUD CINTA

ooohhh tidak di sangka, impian jadi kenyataan, mulakan cerita abg wan menanyakan saya nak jemput siapa untuk bulan depan aftaraya, so dalam benak dan fikiran of coss la my one and only sbb siti nak launch album baru so actually date launch tue 9sept tapi x jadi but we tetap nak amik on the 8th september……… so permulaan die macam nie, abg wan menghulurkan kad dr WHAT’s UP tertulis nama Kadir di situ so itry deal ngan dia n tanye how the procedure, so dah set date ngan die semua dia pass my RSVP to KAK ROZI then a week later i get a phone call from MOE die cakap yeahh ct will come…. dgn perasaan TERUJA yg amat sangat dan nak menjeritttt!! yes akhirnyaaaaa………. ade lagi simpan butir butir sms tue …..huhuhu .. then tup tup segmen k3 nak wat rumah terbuka with dato ct!! sape caterer of course me!!!! hahahhaha then abg wan so masak rendang n wat kueh sikit n biskut raya….. so ini lah hasilnya !!

APAM DI TAMAN TEMAN 

RENDANG TAHAJUD CINTA

nak di jadikan cerita rendang nie memmang dah di kenalioleh rakan rakanku semenjak kami wat open house bukan sebba dato ct dtg hari tue trus bg name ye.. so alkisah lagi satula plak sis halim n zizi dok gaduh sakan cakap Ct dtg ke x , so betting pon di buat halim cakap ct dtg tapi zizi x percya nak di pendekan cerita si zizi kalah so mmg ct dtg pon , habuan nye zizi kene menderma setiap hari jumaat RM 5000 pada pemenang untuk segmen 5ribu SEMINIT .. heeee

So dengarkan K3 setiap hari untuk tahu cam mane leh menag 5 ribu ni yee!!!

so berbalik pada cerita DCT tadi heheheh betul betul di datang yee, alhamdulilah syukur syukur sgt, ya allha cantik nye!! hnya allah ja tahu perasaan saye masa tue,, huhuhuhu.. so seperti biasa walapon muka sembap ct tetap cantik n comey ……

cantik kan !!

hehheeheh MAK ITI

so lebih kurang sejam setengah la dok interview ct memacam perkara bestt berlaku , so dah sampai penghujung nya si buk la kami mengambik gambar gambar  dan yang penting waktu last talkset siti cakap die suke color baju saya ..terossssssss hahhaahhaha, n autograph lagikk !!!!

my new family n MAK ITI

sign jgn x sign yeeeeee

so bile dah habes autograph time makan la.. bawak la kak ct rasa semua masakan di atas die cakap suka makan apau tue siap tweet cakap kat twitter nak tapau huhu , nanti ek mak iti KONSERT KEMUNCAK RAYA SURIA nanti shah wat utk mak iti ye 1 hb nanti …..

CUTE NYA!!!

hehehheeheh ko ade???

sebelum berakhir terimalah pose dr saye dan mak iti huhuhuh dan jangan lupa dengarkan suria fm setiap hari ok like tau page KERINTING 3 dan SURIA FM banyak lagi cite nak kongsi pasal artis yg bertamu di SURIA nie k

poseeee jgn x posee!!!!

SALAM SUTRAMAYA…..

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

3 thoughts on “DATO SITI NURHALIZA….. RENDANG TAHAJUD CINTA”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s