HANG TUAH DATANG KONTI???

nervous abang bak kata TYZO kan huhuhuhu, bukan TUAH tapi MANSIR yang datang, wowww aura die sangat kuat masuk masuk mcam konti nie x bercakap apa diam membisu, afta 2 3 lagu la baru nampak keserasian nya… huhu yang penting iolllsss dapat buuat secawan kopi untuk DATOkita nie….

tue dieee M NASIR KE HANG TUAH ??

huhuhu sedap tak sedap tak tahu la demooooi….. of course selain tanya khabar dan berita terbaru MNASIR kita nak tanya juga persiapan nya untuk KONSERT KEMUNCAK RAYA…..

 so chit chat lebih kurang satu jam , heheh geng geng K3 niepon ajak MNASIR BERDUET sekali untuklagu kegemaran halim, suatu masa, mula mula bagi zizi main guitar , di atas ketidaksedapan bunyi nya MNASIR terus mengambil nya..letopppp x hahhahah.

kannn ini baru SIFU

pagi tuememang best la,ade Ella la DATO  RAHIM RZALI n JAMAL abdillah that why K3 sospecial okai..beruntung nya….!!!

 pada yang lain  tgk la gambar k dan nantikan cerita cerita seterusnya …muah muah juga pinjam ye abg TYZO

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

salam sutramaya…

RUMAH TERBUKA LINDA ONN

heyyyy hari raya ari tue , g open house umah LO cantik rumah nya di Bukit Indah, besar okai, saya tak berseorangan di temani oleh my lovely friends LYsa n kakak nye.. best gile, macam macam makanan JOhor ade nasi  tomato, soto kang kung and LAKSA johor,

LYSA n ME die dah ade yang punye hahahaha

mase aritu waktu kami datang la, ade la artis jugak , AZWAN ali n HAFIZ HAMIDDUN , huhu… so abg azwan sempat la mengajak ber possing sebelum die nak balik okai !!!!

anak ikan mak ikan bapak ikansemua ada hahahahaha

waktu nie pun anak abg wan ade comei jigak huhu name di malik baby lagiiii , nie ha gambar die huhuhuhu

hehhehehesenyap ja die ye!!!!

huhuh bagi juak peluang lysa nie nak saangat jumpe kak linda n kak shiera nahh hameeekkkk

hehehehehehekan kan !!! dahh tangkap ngan mak mak orang kita tangkap ngan baby lak yee….

audra anak kak shiera

rizqy anak kak zaffff comei kan !!!!

anak buah kak LO

tq kak for inviting us to your houseee….
saalam sutramaya

CARTA SURIA 20… HAZAMA

Hellooooo…. yeee minggu lepas HAZAMA datang konti SURIA FM untuk recording carta suria 20. kecik ja hazam nie rupanya….. so mmg best sgt dengan hazama coz die niepon jenis HAPPENNINGSSS!!!!!

seksi kan linda on auuwwwww
Me producer for the showa that day ..

 huhuhu. so die ade bercerita tentang cerita terbaru , katanya ade lagu baru berduet dengan AMY SEARCH SIMETRI nanti kita dengar la bersama sama k, layan layan hazam nie rupanya pon minat dato ct rupenya siap nyanyi lagu jerat percintaan.. layann habissss kata linda onn kannn !!!! so pada anda semua dengarkan carta suria 20 setiap sabtu jam 10 pagi tau ade ulangan ahad 6 petang ramai selebriti yang best best datang ,…… Stay tuned dengar SURIA FM k !!!!

Tanya sama Linda jalan Banyak goyang ………

so hazama gud luck  k !!!
salam sutramaya

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

CELEBRITY ROOM … FIZO OMAR

Seperti selalu setiap hari khamis, kita ada selebriti yang akan berkunjung ke konti ,,minggu ini ade seorang PAKWE yg cukup hensem , berbakat besar, sekarang dah berlakon dah !! drama terbaru sofiya kann kat tv3 dengan tiz …. FIZO omar…wow rupanya ex pemian bola kebangasaan katanya, well seperti biasa memang kecoh la kan pepagi kat konti dah sah sah ngan Kerinting 3 pasti.

dalam diam diam nak jadi penyamapai radio jugak ok la fizo selagi ade rezeki awak insyallah ye.. jom kita layan gambar fizo !!!

boleh ke jadi DJ
hahahhaha sape tgk mesti cair kan !!!

 
CENDERAHATI for fizoo tqq datang yee !!!

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my



KERETA DAN DUIT RAYA SURIA

EHSAN UTUSAN MALAYSIA 28.09.2011

Proton Inspira milik siapa?

 


PENANTIAN 30 pendengar setia Suria FM bakal terjawab esok apabila Acara Kemuncak Kereta dan Duit Raya Suria FM 2011 akan menyaksikan salah seorang daripada mereka membawa pulang hadiah utama iaitu sebuah kereta Proton Inspira.
Sejak 29 Ogos lalu, pendengar stesen radio itu perlu menunggu pembayang yang akan diberikan oleh penyampai Suria FM untuk mengetahui lokasi Proton Inspira yang telah dibawa ‘lari’.
Tiga penyampai segmen Breakfast @ Suria, Halim Othman, Sharifah Shahira dan Zizi yang menggelar trio mereka sebagai Kerinting Three, merupakan gimik kepada peraduan ini yang akan menentukan lokasi sebenar kereta berkenaan.
Setiap khidmat pesanan ringkas (SMS) yang dihantar oleh pendengar dengan jawapan yang tepat, bakal melayakkan mereka menyertai acara kemuncak peraduan yang akan diadakan esok (29 September) di Tropicana City Mall, Damansara, Petaling Jaya, Selangor.
Selain peraduan yang mendapat sambutan hangat pendengar, Suria FM turut menganjurkanKonsert Kemuncak Raya Suria FM Bersama myeg yang bakal diadakan pada 1 Oktober ini di Dataran Putrajaya.
Konsert tersebut bakal menghimpun beberapa nama besar seperti Datuk Siti Nurhaliza, Datuk M.Nasir, Amy Search, Hattan, Ning Baizura, Hujan dan ramai lagi.
Konsert percuma itu dijangka bermula pukul 3 petang sehingga 12 tengah malam.
TERUSKAN DENGAR SURIA FM !!!!

SALAM SHAHSUTRAMAYA…

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

KERINTING Three bakal menggegarkan Konsert Kemuncak Raya Suria FM Bersama myeg di Dataran Putrajaya, Sabtu ini,

MEMEY dan NORMAN HAKIM !!! – CARTA SURIA 20

Yeeee pasangan paling sensasi datang ke konti suria hari tue untuk recording carta suria lebih kurang seminggu sebelum mereka di nikahkan . minggu nie LO sorg ja yang ade sbb HO ade hal yang lain . yang best hari tue memey beritahu yg org lain tak tahu , yang gaun nya MALAM RESEPSI nanti akan di reka oleh VERAWANG .. curlass uollssss!!! tapi memey n norman in person mmg baik…hope u guys will be long lasting tq…

tengok la bukan main mesra

TAHNIAH MEMEY N NORMAN

video dari norman for MEMEY

kepada yang lain jangan dengarkan carta suria 20 setiap sabtu jam 10 pagi bersama HO dan LO dan ulangan ahad jam 6 petang …

ok nantikan minggu depan siapa artis kita ye…
SALAM SUTRAMAYA………………….

KONSERT KEMUNCAK RAYA SURIA FM

FAQ:

1. Bila ye tarikhnya ?

1OKTOBER 2011

2. Hari ape?

SABTU

3. Pukul berapa?

DARI JAM 3 PETANG ADE KARNIVAL DAN KONSERT PUKuL 8.30 MALAM

4. Di Mana?

DATARAN PUTRAJAYA, PRECINT 3

5. Siapa artis yang membuat persembahan?

DATO SITI NURHALIZA, HATTAN, MNASIR, AMY SEARCH, HUJAN, NING BAIZURA, ADIRA, AWI RAFAEL, NURUL, MAWI

6.Penyampai Suria FM ade x?

TENTULAH ADE SEMUA ADEEEEE, ADE PERSEMBAHAN KHAS UNTUK ANDA…

MASUK PERCUMA !!!

Ooopssss TUNGGU ade lagi , Dengarkan SURIA FM sepanjang minggu ini untuk dapatkan 2 tiket VIP dan 4TIKET HADAPAN PENTAS speanjang minggu ini DI SURIA FM

Bagi yang belum like FACEBOOK KAMI LIKE TAU !!! cari SURIA FM dan KERINTING 3

SURIA FM MUZIK TERBAIK 90an DAN TERBARU !!!



DATO SITI NURHALIZA, HATTAN, MNASIR, AMY SEARCH, HUJAN, NING BAIZURA, ADIRA, AWI RAFAEL, NURUL, MAWI

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my
Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my



Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my
Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

SALAM SUTRAMAYA