PHOTOSHOOT….TANAH MALAYA 1957

Al kisahnya gambar nie lama dah amek tahun 2010 tapi tuan punya kamera nie cakap nak edit la ape la so tahun nie la baru dapat gambar nye… Mula mula janji satu kelas nak amek gamabr tetpi memnadangkan yg dtg pon bpe org ja kita pon poceed je la!!! yang best aku lah kumbang di ANTARA 5 cewek cewek di situ …wow TABIK jap kan hahahahahah so enjoy my beatiful picture yg org cakap ala kasonava!!

ahahahahah meletop pose aku kan !!! 
antara dua katanya hahahahaha!!! zazzzz
hurm gambar ni pon ak gak !!!
aku paling suka gambar nie ade jiwa!! nampak hidupp!!
gambar nie x bleh blahh yani ko ingat ko CHANTEK hahahahahahaah
itu ja…jumpe lagi +))

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

2 thoughts on “PHOTOSHOOT….TANAH MALAYA 1957”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s