KARNIVAL JOM DAFTAR ……..

 haluuu dan halu,,, ni agenda setrusnya yg berlaku dalam bulan march nie.. KARNIVAL JOM DAFTAR anjuran PR group masscom uitm shah alam part 5, tujuan die nak swuh bebudak daftar sebagai pemilih la nak wat undi pilihanraya nanti. hurmm no comment dah bout tue… but event die mmg best la. wpon ptg tue hujan lebat, saya n lysa pon kul 12 bru ke DSB utk tgk event nie support kekwan huhuh =)) event nie rase start dgn ceramah n talks dr FAZLEY then ade la IMRAN AJMAIN promote die nye buku n nyanyi favourate songs kat auddience yg dtg well not bad tgk la gamabr kat bawah…

die nyanyi selmat ulang tahun sayang katanya!!!! FEEL sungguh 
xpasal pasal si shu jadi model jap dpn tue kan !!!!!

huhu seperti biasa artis dgn artis lysa over sampi tgn pon nak pegang hahahahahahaha

then after that performnce, nie macam baru kot ok , hahhahah persediaan nak bercakap di khlayak ramai by pengacara tv9 farah adeeba, best gille hahhaha sempat la jugak menagkap gambar dgn nya!!!

jam seterusnya ada bengkel dari CLINIQUE huhuh selain promote die wat demo make up n so on n on !!!!

 uhuhuhuhu hahaha kan dah nampak kat bawah , tetibe ade plak kate ade audition hah pe lagi join la, ade evebt ape ntah nie me nyanyi ja lagu anuar zain tinngalkan aku , dorg rakam masa perform lagu nie n kate akan di post di website nanti ill try to update later k…..

ptg di tutup dgn ARIL af7 hahahahahah aku ngan farish banyak bawak hadiah balik, menag tue menag nie tapi pulak plak kan farish nak tgkap gambar hadiah yg kite menang ayooo!!!! bye =))

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

One thought on “KARNIVAL JOM DAFTAR ……..”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s