FARAZILLAH CHE ANI…..anda 24 tahun sudah ……

dah tue dahhh 24 TAHUN OK !!

ini lah mangsa serusnya..huhuhuh saja ajak g makan pizza padahal nak wat suprise party. huhuhuhuh penat jugak la nak meyakinkan nak g makan PIZZA tu eee huhuhuhuhu wpapon HAPPY BUFDAY KAK FARAH =))

uhhuhu punya la lapak nie seharian xmakan akibat nak wat thesis kan tup tup malam tue kak husna tepon katanya nak makan pizza x sekaligus wat bufday kak faraa, master mind malam tue kak husna la, di dokongi ngan supoort aactor/tress me, kak sheda, noly dan seha hahahahaha so dapat la beli sebijik kek utk beliau wpon dah nampak sgt bnde akan wat ye la esoknya bufday die malam nie mmg kene la die kan… dah makan makan pizaaz ingt nk g karok tapi semua tmpat pnuh n dah tutop pon hahahaha last sekali balik ja umah , sampai kat umah ja dgn alasan nak tunjuk keta rosak hah? amek kau salji turun dik non habis putih farra malam tue, me simbah kak farah ngan tepung yg die beli konon nya nk kenakan kak husna hahahahah habes die main pusing pusing keta ngan kak husna n seha aku dah naik dah malam tue naseb baek hahahahahaha bye..=)))

kek nye sedap tapi aku ja sorg yg bantai malam tue sbb semua dh kenyang
nie la dieee!!!
x kan mungkin kita bertahan, hidup dalma bersendirian , panas terik, hujan badai, kita lalui BERSAMA        

huh sob sob nie ja kali terakhir kita sambut bufday sesam akan nanti masing masing akan bawa haluan masing masing sob sob sedih nak tingalkan moment berhatga di shah alam ..bye =((

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s