Resepsi SARIFAH ROSIA

ohhh ramainya member sekolah nak kawen dah yea…ish ish nie mcm sorg lagi member ni ha dah kawen akhirnya..ALHAMDULILAH rezeki ko kan jodoh dah sampai yea…
huhu hari tue bukan sahja sambut perkahwinan die ..hahahha tapi mcm reunion pon ade gak ramai la dak dak time sekolah dtg,, dapat la jumpe.lama kot x jumpe masing masing dah BESAR  dah ade yg TINNGI galah ade yg x ubah ubah haahhahaahha…
aku mcm biasa menumpang KERETA BARU si ekyn yg baru jumpe setalah bpe tahun LOST contact ..ade baik nya jugak kahwin si saripah nie hah yg hilang dapat jumpe balik !!! macam jejak kasih dahh hahaha

ramai la kawan kawan yg dtg : pina, ogy, lynda, calisa, salam , ariffa, jamiatul, zack, shikin dan ntahhh org ja kenal aku aku xkenal org hahahaha so wat wat kenal la bila di TEGUR =))..

So untuk sarifah selamat pengantin BAru cantik baju ko kann!!!!

makan hati pengantin semua nak tgkap gambar dgn JAZLE =))

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s