MENTOR & IDOLA BINTANG POPULAR BHARIAN

huhuh dah minat kan so ape salahnya nak mencuba bakat yg terpendam..tahun nie hah dua contest aku masuk so let me story yg forst dulu.
MENTOR>>>> ya allah punya ramai yg masuk ..dah la dtg lambat berbaris tgh panas pulak tu.. hhaha siapa MENTORNYA hahahahah AFDLIN SHAUKI …ntah tetibe rase nak pergi sebab x pernah cuba pon mentor nie dulu AF ja try tapi x dapat gak so try jugak la mentor nie hahhahaha.
 MMG RAMAI bygkan masuk daftar kul 11 pagi 11 malam baru balik.. xgile meroyan aku di wat …masuk audition tue penuh yakin la bawak lagu anuar zain tup tup afdlin swuh nyanyi lagu rasa sayang hei…huhuh dah mmg ku sangka die akan UR SOUND LIKE ANUAR ZAIN hahahahah so mcm ne anugerah ahahahaha balik try lagi la jawabnya huhu..so xdapat gak la….

IDOLA BHARIAN>>> yg nie pon lagi mencabar dah la main dtg xtau plak mase nak daftar kene bwk 15 keratan atas BHARIAn hahahah langsung xtahu yea..ape lagi dgn ketebalan muka yg sedia ada pergi menawaf di PKNS mencari surat khabar BHARIAn semua kedai aku masuk nak mintak..seb baek la…

TIME PERFORM TUE agak gugup la ramai kot KAT SACC MALL tue huhu tapi lagu sama gak ANUAR ZAIN huhuh ntah tue je kot lagu yg ingat dan senag nak bawak ..keputusanye xdapat gakk
xpe lah at least saye mencuba bnde yg sye MINAT .mungkin REZEKI tue xde lagi huhuhu….. eh lupa plak nak cakap hahah JANJI MASUK PAPER yea ESOK HARINYA popular skejap hahahahahah

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s