LULUS dgn CEMERLANG

huhuhu tanggal 23 hb mac , aku lulus ujian JPJ MOTO yeyyyy dah dpat lesen moto P… huh suka suka dan pada hari nie jugak budak budak amik SPM !!!! tahniah siapa yg dapat cemerlang keputusanya !!!!
hati nie cuak jugak pagi tadi, kat titi jayg takot yg lain tue ok ja, tapi berkat DOA aku huhu akhirnya berjaya yea:
berikut di sertakan butiran ujian pada hari nie:

no giliran : 27
no motosikal :  bjb 4349

moto nie la !!!! huhuhu best best

masa mula 10.03
masa tamat : 10.52

ujian 1 :  19/ 20 ( komen disini yg salah tidak mgunakan brek kai dn tgn dgn sempurna) masa titi : 7.27 saat
ujian 2:  12/ 14 ( salah dr segi memberi isyrat tgn yg betul dan penggunaan gear yg sesuai)

keputusan : ANDA LULUS

yeayyyyyy alhamdulilah , tapi esok QTI kereta dan maybe next week JPJ kereta hurm berdoa lagi !!!!
bye =))

FINISHING school….. bestnye (OH YEAH !!!)

pada 12 dan 13 mac yg lalu bertempat di dk2 menjadi sejarah apabila aku mengalunkan lagu anuar zain sedtik lebih dAN org bersorak hahahahaha, xde la bukan itu yg nak di citekan tetpi program yg sgt best (oh yeah !!) hahahahahah ntah la ok la kot yg penting makan ja sedap yg input tue ade gak yg ok !! seperti POSITIF in ur self, class resume n tips interview dan paling x bleh blah nak jual insuran!!!! motefff sesangat …  well tgk ja la gambar ye!!!!
 

niee mmg tahap gaban nye boring nie hahahahaah

nie sempat lagi sikat rambut kan !!!!
bye=))

FARAZILLAH CHE ANI…..anda 24 tahun sudah ……

dah tue dahhh 24 TAHUN OK !!

ini lah mangsa serusnya..huhuhuh saja ajak g makan pizza padahal nak wat suprise party. huhuhuhuh penat jugak la nak meyakinkan nak g makan PIZZA tu eee huhuhuhuhu wpapon HAPPY BUFDAY KAK FARAH =))

uhhuhu punya la lapak nie seharian xmakan akibat nak wat thesis kan tup tup malam tue kak husna tepon katanya nak makan pizza x sekaligus wat bufday kak faraa, master mind malam tue kak husna la, di dokongi ngan supoort aactor/tress me, kak sheda, noly dan seha hahahahaha so dapat la beli sebijik kek utk beliau wpon dah nampak sgt bnde akan wat ye la esoknya bufday die malam nie mmg kene la die kan… dah makan makan pizaaz ingt nk g karok tapi semua tmpat pnuh n dah tutop pon hahahaha last sekali balik ja umah , sampai kat umah ja dgn alasan nak tunjuk keta rosak hah? amek kau salji turun dik non habis putih farra malam tue, me simbah kak farah ngan tepung yg die beli konon nya nk kenakan kak husna hahahahah habes die main pusing pusing keta ngan kak husna n seha aku dah naik dah malam tue naseb baek hahahahahaha bye..=)))

kek nye sedap tapi aku ja sorg yg bantai malam tue sbb semua dh kenyang
nie la dieee!!!
x kan mungkin kita bertahan, hidup dalma bersendirian , panas terik, hujan badai, kita lalui BERSAMA        

huh sob sob nie ja kali terakhir kita sambut bufday sesam akan nanti masing masing akan bawa haluan masing masing sob sob sedih nak tingalkan moment berhatga di shah alam ..bye =((

KARNIVAL JOM DAFTAR ……..

 haluuu dan halu,,, ni agenda setrusnya yg berlaku dalam bulan march nie.. KARNIVAL JOM DAFTAR anjuran PR group masscom uitm shah alam part 5, tujuan die nak swuh bebudak daftar sebagai pemilih la nak wat undi pilihanraya nanti. hurmm no comment dah bout tue… but event die mmg best la. wpon ptg tue hujan lebat, saya n lysa pon kul 12 bru ke DSB utk tgk event nie support kekwan huhuh =)) event nie rase start dgn ceramah n talks dr FAZLEY then ade la IMRAN AJMAIN promote die nye buku n nyanyi favourate songs kat auddience yg dtg well not bad tgk la gamabr kat bawah…

die nyanyi selmat ulang tahun sayang katanya!!!! FEEL sungguh 
xpasal pasal si shu jadi model jap dpn tue kan !!!!!

huhu seperti biasa artis dgn artis lysa over sampi tgn pon nak pegang hahahahahahaha

then after that performnce, nie macam baru kot ok , hahhahah persediaan nak bercakap di khlayak ramai by pengacara tv9 farah adeeba, best gille hahhaha sempat la jugak menagkap gambar dgn nya!!!

jam seterusnya ada bengkel dari CLINIQUE huhuh selain promote die wat demo make up n so on n on !!!!

 uhuhuhuhu hahaha kan dah nampak kat bawah , tetibe ade plak kate ade audition hah pe lagi join la, ade evebt ape ntah nie me nyanyi ja lagu anuar zain tinngalkan aku , dorg rakam masa perform lagu nie n kate akan di post di website nanti ill try to update later k…..

ptg di tutup dgn ARIL af7 hahahahahah aku ngan farish banyak bawak hadiah balik, menag tue menag nie tapi pulak plak kan farish nak tgkap gambar hadiah yg kite menang ayooo!!!! bye =))

SUATU PETANG……

hari jumaat yg lalu ade la class ganti utk tv directing, so macam malas nak pergi kan , mmg jumaat tue xde class then kene dtg plak..basically class tue bukan ape pon just kat studio utk wat patikal handling camera n pasal control room nye technical part..but xpe la at least ade gak bnde baru yg di belajar!!!

then habes je class abg YAD nak g makan KFC so ape lagi satu kampung g rombongan ke kfc. hahahah makan makan katenya..di sambil itu borak borak la macam la cite yg kuar sambil memnuhkan ruang perot yg kosong .

huhu x lupe juga MENG autograph tangan yg cantik di simen tuee artis gitew wpon kan hahahhah!! so ok la…. kenyang perot dan kenyang MATA…
=)) enjoy this pic!!!

tekun si peminat nak SIGN !!

nie la die sekampung !!!!

syg kakak sye!!

ngan awek org hahahahaha

lysa cari ape tue??

sorryy la xsempat nak menterbalikkan gambar gambar di atass k enjoyy … bye =))

suprise party to KAK HUSNA 6HB MARCH =))

selamat hari jadi …. ucapan ikhlas untuk kakak yg tercinta… bnde nie telah di rancang lama oleh kembar nye kak farah, konon x kena la sbb balik penang hahah dah balik sini tetap la kene ye…. MALAM TERBABIT say di kehendaki memsak BIHUN goreng  dan mengikuti CHUNA utk menjayakan rancangan suprise parti,lebih kurang jam 9 chuna dtg rumah amik me. then kak husna pon ade sm dalam keta.. hah pe lagi rancangan di mula kan kami mengikat mata dan tgn kak husna ye.. ish ish sian sian

hahahahhah sian kakak ku ye..terpaksa la wat cm nie kalu x xde la SUPRISE
hahahahaahahah ayaaa cik siti gua xda nampak, jalan sana sini sambil tutp MATA hahahaha
itu lah ketua projek bersam assistant yg pegang kek
sedia nak tolak hahhahaha

tunjuk kek dulu kunnnn

dah masukkkk nak tiupp yey!!!
hahahahaah suka suka ..SELAMAT HARI JADI KAKAK…
bye..=))