TraGedi Kereta KAncIL WarNa PUtiH

TRAGEDI KANCIL PUTEH
tersebutlah kisah ……satu cerita….
kami tiga sahabat bersaudara….
keluar mencari sesuap nasi…apakah malang nasib ku ini….
hahahahaha apalah malang dengan kami hari ini..asal kereta kancil ini pasti ada ja masalah huhuhuh…
*sekadar gambar hiasan*
hurm hari nie shah, nico and amir as usual 3DIVA ini huhuh pergi menyakskan kawan kami beraksi di pentas TEATER INTEC sek17.. kami dtg untuk memberi sokongan pada teman kami itu…..
* ala-ala begini la…*
lebih kurang 10.30 kami bergegas pulang ….hah dengan RIAK nye “amer i nak drive hahhaahah”kata NICO kepada amir .so bagi la ..hah haha sebelom sampai ja di depan hotel uitm shah alam..tup tup..
hah apa lagi gelabah l;a si nico hahahha menarik narik seat belt nya.. tapi apokan dayo..hahah sampai je depan abg polis ..dgn kejantanya hah nak aku tarikkan ke…..apalagi di suruhnya ketepi dan dimintanya si nico ni lesen ..hah lagi sato adoii lesen MATI hahahah xpasal di duruh kuar konon nak saman la ….
hahhaha abg polis pon suruh la kami turun dan bg la lesen si nico kat die…nak di saman katenya..hahah TASTE SGT abg polis nie..nama ie BUKHARI mcm nama clasmate kita org huhuhuhu….. Goda punya goda akhrny kami di lepaskan….hhaha nak mintax number phone tapi doe xkasi dengan alasan la kalau dah renew lesen tue nak CALL die ahhh muslihat semata mata…..
kami pun meneruskan perjalanan kami ke ………… untuk melahap makanan………………………
hah dah abeh makan balik la……….
kesimpulanya di sini huhuh kereta kancil tersebut akan di geruni oleh kami nanti………………
salam sutramaya……

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s