hurm…..malang tidak berbau ADJ 7845

kereta ini menjadi saksi hahhahaha..alkisah lepas makan di BURGER KING kami bergegas ke klang utk berkaraoke.hahhahaha.cerita sebelumnya….. selepas menghantar NICO ke latihan tarian shah dan amir menuju ke burger king untuk DIINNERR…..then makan makan la kat sane…..kat sane tetibe ja NICO call ” dah abeh makan ke….. jOM g karok NICO pun tak makan lagi nie” ok ja hhahahah so kita org pun nak pergi survey la temapt nye…hahahahah tunjuk panfdai amir straight ja,,,,,..hahahhahaha bergegas menuju ke KLANG…..PLAZA SHOW>>>>>>

tetibe…hhahahahahaahha nape nie dah la kat tgh jalan dkat TRAFFIC light..WTF…minyak habeh…………..amir nak wat ape nie…hahahahha start cepat cepat la……..xpe shah tolak dulu ke tepi…haruslah aku menoloak kereta naseb baek la KANCIL JA>ADOYAI>>>TU LA AMIR tak nak check sebelum gerak xpe xpe minyak byk lagi hah amek koooooo……………then ape lagi call NICOOOOOOOOOOOOO tolong shah nie..dah area situ tak de org…shah n amer were so freekin scared that area…hahhaha..swuh NIco belikan minyak..at the same time..amer try la hidupkan enjinnya………….
hhhaahahah aha lebih kurg stgh JAM lebih SUPERHERO KAMI pun dtg la…..dgn membawa minyak dalam botol…..thank GOD…… hhahaha beh ja buh minyak stil xleh jalan lagi ..adoi pe lagie nie….then kami sepkat tolak n abg halim duk la dalam jaga GEAR..huh tolak punye tolak xmao start gak…aku stat la calling frenz ug shah tao duk area situ..HURM no answer..then tebalkan la muke try nak pinjam JUMPER hhhahhahaha then jumpe abg cakap hah why not korg tolak ..masalahnye dah tolak xmao pun..then die try la..hahah die kate kalu tolak teruys masuk gear 2 la ABG HALIM oiiiii,,huhuhuh hahhaah tolak je start terus keta tu pe lagi bersorak la..KEGEMBIRAAN di situ…
hahahahaha moral of the story: sebelum nak kuar cek la minyak tu ade ke xde….
then kalu tolak keta manual terus masuk GEAR 2 hahahahahahahaha
ok cu ..DAA daaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s