DI SEBALIK TSUNAMI>>>>>

shah berada di rumah ketika tue sedang khusyuk maen ntenet tetiba teras macam badan nie bgoyang igtan saye pening, then lagi sekali,,,,,aku tgk kipas atas meja n lampu bergerak bgoyang,,, tetiba g ketuk pintu..shah shah jom turun umah kita bergoyang aku degn pakai senglet ja aku turun ke bwah hahahahha
yg penting tetap DIVA…..

sampai ja bwh xde org oun yg trun..ade la aka nie ..g pegi tye then die call kwn die hahhhh memg sah btul d ggran kat MENARA MAYBANK hur tak syak lagi mcm nie la yg aku rasa time TSUNAMI 2004…
then tetibe ade beerapabudak laki n pompuan blok atas nie trun..dorg pun terse…..

aku pe lagi lemah lutut sgt..aku call nuyul xdapat then cLL NICO hahhh die ckp mane ade xrase papepun….
watsoevaa tpi mmg betul pun…..

then nuyul call……hah mmg tol begear adoiiiii
takot la siot…
then afta 10 min kita org pun naek la atas balik……

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s