TraGedi Kereta KAncIL WarNa PUtiH

TRAGEDI KANCIL PUTEH
tersebutlah kisah ……satu cerita….
kami tiga sahabat bersaudara….
keluar mencari sesuap nasi…apakah malang nasib ku ini….
hahahahaha apalah malang dengan kami hari ini..asal kereta kancil ini pasti ada ja masalah huhuhuh…
*sekadar gambar hiasan*
hurm hari nie shah, nico and amir as usual 3DIVA ini huhuh pergi menyakskan kawan kami beraksi di pentas TEATER INTEC sek17.. kami dtg untuk memberi sokongan pada teman kami itu…..
* ala-ala begini la…*
lebih kurang 10.30 kami bergegas pulang ….hah dengan RIAK nye “amer i nak drive hahhaahah”kata NICO kepada amir .so bagi la ..hah haha sebelom sampai ja di depan hotel uitm shah alam..tup tup..
hah apa lagi gelabah l;a si nico hahahha menarik narik seat belt nya.. tapi apokan dayo..hahah sampai je depan abg polis ..dgn kejantanya hah nak aku tarikkan ke…..apalagi di suruhnya ketepi dan dimintanya si nico ni lesen ..hah lagi sato adoii lesen MATI hahahah xpasal di duruh kuar konon nak saman la ….
hahhaha abg polis pon suruh la kami turun dan bg la lesen si nico kat die…nak di saman katenya..hahah TASTE SGT abg polis nie..nama ie BUKHARI mcm nama clasmate kita org huhuhuhu….. Goda punya goda akhrny kami di lepaskan….hhaha nak mintax number phone tapi doe xkasi dengan alasan la kalau dah renew lesen tue nak CALL die ahhh muslihat semata mata…..
kami pun meneruskan perjalanan kami ke ………… untuk melahap makanan………………………
hah dah abeh makan balik la……….
kesimpulanya di sini huhuh kereta kancil tersebut akan di geruni oleh kami nanti………………
salam sutramaya……

RANGKUMAN PERJALANAN SEORANG BIDUAN

assalamualaikum san salam satu malaysia hahahha..

sudah terlalu lama tidak memUPDATE kun blog saye nie hahahah
al maklumlah sibuk ngan byk perkara huhuhuhuh…
terpaksalah saye juz memberitahu BRIEFLY ape yg sye wuat sampai lama tak update blog nie hahahahahaahah….

First……

MAKAN DI SUNWAY DAN TGK WAYANG…..

2ND: LEPAK DI STARBUCKKK

3RD: KOTA KU OH KOTA KU teater….
4th: RUMAH TERBUKA NADZRA…..
5th: KAROK TIME HAHAHHAHAHA…..
6TH: KONVOKESYEN BOY<JURISMAN<HAFIS<AYIE n KWN NUYUL
hahahah sebok x sebok x huhuhuhu
byk sangat agenda yg direncanakan 2,3 minggu nie nie dah nak FINAL EXAM NIE hahha maseh dok merangkak lagi….
so untuk semua yg akan ambil EXAM SELAMAT MENGHADAPI FINAL>>> n gUD luck k…
DOAKAN KEJAYANN KITA BERSAMA>>>>
salam SUTRAMAYA………

AKU HANYA MENCARI SESUATU YG AKU SENDIRI TIDAK KETAHUI…

Rossa – Hati Yang Kau Sakiti
jangan pernah katakan bahwa
cintamu hanya untukku
karna kini kau telah membaginya
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
* maafkan bila memang kini
harus kutinggalkan dirimu
karna hatiku selalu kau lukai
** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa
reff:
ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
kau duakan cinta ini
kau pergi bersamanya
ku menangis melepaskan
kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti
repeat *, **
repeat reff
ku menangis
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti
p/s : huhuhu ni lah lumrah kehidupan kita hanya di gunakan bile ade sesuatu kepentingan sahaja
bila senang ..kita hanya terdampar, kosong………
aku hanya menanti kepastian……..
salam sutramaya

ANUGERAH DEKAN

bertempat DI PARKIR FAKULTI acara yng di adakan dengan penuh kesederhanaan tetapi amat meriah..
ya anugerah dekan telah lama ku impikan untuk mengarapnya..akhirnya berkat usaha ku aku menikmati rezeki yang di kurniakan tuhan..amin….
lihat sahaja lah foto kenangan yang dapat di rakamkan pagi…..
aku hanya berdo pada semester aku dan semua rakan ku untuk berkongsi pengalaman yg sama …
bersama rakan seperjuangan BUKHARI…
with my senior…
my favourite lecturer..
hahhahaha so u guyz out there kita usaha sama sama next sem kite gi ramai ramai….
salam sutramaya….

MAJLIS RUMAH TERBUKA MC 223 2A

bertempat di dataran SHAH ALAM… kelas kami telah mengadakan jamuan rumah terbuka. walaupun tidak semuanya hadir namun ia tetap meriah ……..
bermacam juadah kami bawa..huhuh treima kasih la pada ken kwn yg sanggup sponsor makanan dan kUEH raya….huhuhu
uhuhuhh sambil menjamu makanan yang ada kami juga BERMAIN TUJU KASUT huhuhuhu
walaupun ada dianatara kwn kwn yg tak tahu n buat buat tahu ia tetap mencuit hati hhahahahah
huhuhuhu selepas puas bermain ape lagi acara menangkap gambar beramai ramai….
kenangan yg tercipta bkn utk kita sahaja tetapi untuk di beri dan di kongsi bersama….salam sutramaya….

BROADCASTING EXCELLENCE AWARD 2009….

Bertempat di kelab shah alam, 7 oktober 2009 pada jam lapan malam satu acara gilang gemilang yang menghimpunkan bakal GRADUAN PENYIARAN…….
acara yang di tunggu tunggu oleh warga penyiaran telah pun tiba..kami pelajar MC 223 2a juga tidak melepaskan peluang untuk hadir ke sini…

dan shah hanya berpakaian yg simple jur tetapi stil mengikut tema : WHITE FAME
 dan sekalung ucapan TAHNIAH untuk waga kerja MAJLIS MAKAN MALAM TERSEBUT…..
sekian…salam sutramaya…..

KAMI keluarga yang BAHAGIA…MC223

MC223…kegembiraan sepanjang perjalanan………….

shah. nico , nurul , nadzra, noli
bebudak sem 2 broadcasting …sepanjang hari yang agak meletihkan…
dengan cara ini sahaja kami menghilangkan rasa kebosanan ini…….
mula mula suposed to be..shah nuyul ngan noli ja nak tangkap gambar…..
sebabnye kami pakai baju hitam yg sama..hahhahahah
so mencapap la..dah la lapar nie…..
hahhah ade jugak nak join …..
nadzra….
ada gak nie…NICO
dan amir….
walau ape ape pun keluarga yang bahagia datang dari keikhlasan hati…
salam sutramaya..