AHHHHHHH MY TROAT>>>>>>>>>>>

omg akibat berkarok sampi tak hengat dunia semalam aku rasa tekak aku nie mcm nak pecah ja…..
mane tak nya berapa puluh lagu aku mellak semalam…
gile kot DATO CT pun takkan dapar\t wat cam aku….

HAH mampos la naseb baek xde any audition for pengacara kalu tak mana la aku nak dapt suara aku ini…..

hahaha yang kat luar sana jgn jadi cam SAYA ye takot nati ad ekecederaan pada tekak kamu huhuhuhu…

ADOYAI,,,,.harap cepat semboh tak mao hilag suara BYK HARI>>takot ade pesentation hahhahah harus la nak cakap ape suara tak de…

TUGASAN YANG PERLU DI BUAT HARII INI:
1. bagitao NICO hahhaha budak budak tu tarik diri nak VIDEO CONTEST TU

2. pergi class DR rashid ( kalu ade)

3. LUNCH hurm di mana tak tao la…hope kat kaf eja ( duit abeh oi karok semalam)

4. hah nak bincang pasal OUR GRAND OPEH HOUSE cdang nak wat ari isnin…

itu ja kot…..
hhahahaahah ok selamat HARI HARI>>>>
jupa lagi

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s