TEST MARCOM

hahhahahah macam nak tergelak ari nie…. punya la besengkang mata malam tadi tup tup test atdi hahhaha OPEN BOOKK..nadzi ckp bukan open book ja open toyol bagai…. hahhaha anyway aku ade gak la hafal sikit sikit tak de la tiru semuanya..hehehhehe belajar utk kehidupan bukan setakat final n exam ja….

then afta class marcom shah nico lysa noli mira amir n kak shida kitaorg lunch kat kopitiam..terserempak la dgn si echa shahidan katanya nak wat ic hilang…. hurm terus igtkan NICO die cakap nak wat ic baru huhuh…..

then afta makan lisa mira noli n kak shida bought few things kat WATSON n GUARDIAN kita org pun blah…
ME NICO N AMER tumpang MIERA cars…hahahahah bodohnya PAK GUARD tak pasal pasal kene pusing balik masalam padahl kita org dekat ja ngan EXIT tu..SENGAL..bukan stakat kita owg ja KERETA org laen pun ..ala pesalanya bg ja lalu tak jem pun..DAA>>>>>

HAHHAHAHA dah smapi umah nie pe lagi amek ja laptop terus berfacebookkkkk….
see guyz later

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s