HARI TERAKHIR PUASA DI KAMPUS

18 hb september….
hahahhahaah org laen semua dah pakat nak balik tapi  HURMMMMM ade class lagi yang penting pukul 2 ye…laen la kelas pagi semua dah batal hhuhuhuu…
hahahha dgn rajen nye pun dtg la..naek moto dgn nico huhuhuhuh
diva merempit……
huhuh samapi fak je tup tup ade gak member laen dtg huuhu ade la dalam lapan org…BETTER THAN 000000.
wat la keje tak beafedah dalam kelas tu mnatap facebook..oppss dah xleh bukan dah face book nya..until 5pm UITM biasala sso pas ni harusla boring.>>>>>>

beh claa ja nico ajak buka posa duaorg kat luar huhuhu katanya nak beli kad raya hhuhuh
ada gak org yg still gunr kad raya nie huhuhuhuh.. akupun teman la die..
kami naik BAS SERANAS huhuhu ramai gal org huhuhuhuh sampai ja PKNS terus gi SACC MALL cari kad raya pusing nye pusing jumpe kat MPH beli la…huhuhuh harganya RM22.80 huhu tak pe la utk org yg tersayang…

hahahha tgk jam dah pukul 7 merewang la jap nak cr makanan …hhahahahaahhhhhhhh HUJAN pulak hrmm tak pe la beli ja air kat GIANT then minum dulu pasru baru pergi KFC kat PLAZA ALAM SENTRAL…
hah ade lagi mase duk buka posa tup tup jumpe la sedara OPAH kat SUNGKAI..hhahahahaha mcm x caye je dunia nie mmg kecik kun heeee borak nye borak  lapar pulak perut..
JOMMMM KFC…..

then makan makan kat KFC dalam sejam lebih balik la kat umah,,,,, dan NICO pun duk kejap tunggu memeber amek then salam salam ngan die  die pun balik dan kau terus tidorrrrrrr…

eehhhh sahur dulu SOSEJ goreng ngan telur mata…. hidangan sepinggan lengkap sgt kun….

Pengarang: shahrir2503

A Traveler. Music, Food & Fashion Lover

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s