hari yang mendukacitakan……..

hurm hari ini shah sakit perut sanga sangat dari jam 6 pagi tadi…
sangat sakit ….sakit sakit sakit……

pastu dapat markah test psycho gile meneydihkan 5 per 10 ja hahhahahaha
then tetija die wat retest hahhahaha
harus semua orang dok kalut
hahhahaahah

then PROF arini cam BAD MOD gile habeh semua org die marah,…..

but lastly she be calm again huhuhuhu….

then our MARCOM group…..
hurm maybe ade sikit la salah faham
but hopefuly we can settle it …

hope fulyy…

SAKIT PEROT……..

perut perut oh perut mengapa engkau sakit …..

macam mana aku tak sakit ko makan byk sgt
ko makan byk sgt………

hello……………..
hah aku just makan ape ja malam tadi….

HURM :

1. MEE GORENG MAMAK PAKLI
2. NESCAFE AIIS

then at 1am aku keluar balik ini menunya…\\

1. TEH O AIS LIMAU

adoi ok ja semua………….

DUGAAN DUGAAN

HURM………………..

CONVERSATIONĀ 1between me n my alongĀ …

along : helloooo…ayer kat mane
uitm shah alam….nape along
along : haritu iena dtg sini naek keta baru
oooooo
along : pesona ayer
ooo yekeeee
along : ko bile lagi nk pakai keta
hurm haaa ntahlahh
along : alaaa ad la nati tu..sabar ja…..
haaaaa
along : dah abeh ke kueh raya
ntah la…tak tau kat umah ade la kot
along : dah ade makwe ke….cucu opah ha nye anak angan normah yg baye ko tu dah tunang,ko bile
hhahahahaha mane la org ade lagi….
along : beh tu bile ja nak cari
heee ntah la..lambat lagi kot
along : hah cari lah
hee tgk la

hahahahahah asal tepon ja tu ja yg asyik di perdendangkan DAH ADE AWEK??? aaaaaa aku ade ke awek HURM>>>>>>>>>>>>>>>>>

AHHHHHHH MY TROAT>>>>>>>>>>>

omg akibat berkarok sampi tak hengat dunia semalam aku rasa tekak aku nie mcm nak pecah ja…..
mane tak nya berapa puluh lagu aku mellak semalam…
gile kot DATO CT pun takkan dapar\t wat cam aku….

HAH mampos la naseb baek xde any audition for pengacara kalu tak mana la aku nak dapt suara aku ini…..

hahaha yang kat luar sana jgn jadi cam SAYA ye takot nati ad ekecederaan pada tekak kamu huhuhuhu…

ADOYAI,,,,.harap cepat semboh tak mao hilag suara BYK HARI>>takot ade pesentation hahhahah harus la nak cakap ape suara tak de…

TUGASAN YANG PERLU DI BUAT HARII INI:
1. bagitao NICO hahhaha budak budak tu tarik diri nak VIDEO CONTEST TU

2. pergi class DR rashid ( kalu ade)

3. LUNCH hurm di mana tak tao la…hope kat kaf eja ( duit abeh oi karok semalam)

4. hah nak bincang pasal OUR GRAND OPEH HOUSE cdang nak wat ari isnin…

itu ja kot…..
hhahahaahah ok selamat HARI HARI>>>>
jupa lagi